čtvrtek 19. února 2015

Celoodpružená kola Vás pohodlně provezou i nejnáročnějším terénem

Celoodpružená kola jsou tu především pro ty, kterým už zkrátka cyklistické stezky, stejně jako běžná jízda po asfaltu nestačí a hledají výzvu v podobě zajímavějšího terénu. Pokud i Vy toužíte zažít na kole o trochu více adrenalinu, věřte, že vybavit se na to celoodpruženým horským kolem, se rozhodně vyplatí.


Odpružení zkvalitňuje ovladatelnost a pohodlí při jízdě

Celoodpružená kola rozhodně nejsou zbytečný luxus. I když máte své kolo dokonale v ruce, jízda terénem vyžaduje opravdovou přesnost a předvídatelnost jízdy za každé situace, což Vám běžné kolo nemůže zaručit. Není důvod hrát si na hrdiny, ohrožovat svou bezpečnost a zbytečně při jízdě trpět na každém výmolu. Terénní jízda Vám dá spolehlivě zabrat sama o sobě. Díky systému odpružení přední vidlice i pérování zadního kola zároveň, jsou nárazy v nerovném terénu jemnější a méně tak trpí především hýždě a páteř. Jízda je tím pádem pohodlnější a Vy si můžete relaxovat, vychutnávat přírodu a dobrý pocit ze sportovního výkonu.

Celoodpružená kola Kona jsou zárukou kvality

Pořizování kola nepatří k nejlevnějším záležitostem, proto se vyplatí preferovat osvědčenou značku. V případě celoodpružených kol je špičkou v oboru Kona. Jaro se nezadržitelně blíží, a to je na kolo jako stvořené. Abyste si mohli snadněji vyzkoušet zmíněnou kvalitu na vlastní kůži, jsou pro Vás připravena všechna celoodpružená kola Kona za výhodné akční ceny.


Celoodpružená kola typově rozděluje rozměr kol

·       Celoodpružená kola 26“
Jsou určena osobám menšího vzrůstu a subtilnější postavy, převážně ženám. Kolo je příjemně ovladatelné, lehčí, těžiště na něm vyvážené, tudíž tělo zabírá rovnoměrně a člověk získává potřebnou jistotu při jízdě.

·       Celoodpružená kola 29“
Vyhovují vyšším osobám, kteří mají rádi dravější jízdu a nebojí se přiměřeně riskovat. Kolo je na první pohled robustnější. Dobře zvládá terén. V závislosti na výšce a síle cyklisty se v některých situacích může však stát hůře ovladatelným. Proto více vyhovuje zejména mužům.

·       Celoodpružená kola 27,5“
Představují rozumný kompromis těch nejlepších vlastností, které oba předchozí typy celoodpružených horských kol mají.

Náš tip: Přečtěte si také „Jak vybrat cyklistické oblečení“.




Žádné komentáře:

Okomentovat